Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №771 від 11.08.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Малиновий пиріг

Малиновий пиріг

На форму 22см: 125 г несоленого масла, кімнатної температури 200 г цукру 2 яйця 250 мл йогурту, кефіру, пахти 250 г борошна 1ч.л. розпушувача

Масла збиваємо з цукром, додаємо яйця, збиваємо, просіюємо борошно з розпушувачем, додаємо йогурт, ще раз збиваємо. Вийде консистенція густої сметани. Виливаємо тісто в форму, втоплюємо ягоди малини. Випікаємо при 170С° 35-40 хвилин, до проби на суху палочку.

Повністю охолоджуємо, присипаємо за бажанням цукровою пудрою.

Більше цікавих та корисних рецептів на сайті PIKA.RV.UA

11.08.2016



Рівне-Ракурс №10 від 11.08.2016p. 
На головну сторінку