Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №772 від 18.08.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Американський сливовий пиріг

Американський сливовий пиріг

На форму 20 см: 113гр. вершкового масла (кімнатної температури) 100гр. цукру 1ст.борошна 2 яйця 1ч.л.розпушувача дрібка солі, кориці 10-15шт. слив коричневий цукор для посипки

Все просто: сливи миємо, розрізаємо навпіл, виймаємо кісточки. Масло збиваємо з цукром, додаємо яйця, знову збиваємо, просіюємо борошно з розпушувачем та корицею, перемішуємо. Звертаю увагу, що консистенція тіста доволі густа, так і має бути. Викладаємо тісто у форму, викладаємо зверху половинки слив, не вдавлюючи їх, зверх ще у присипаємо коричневим цукром (можна і білим). Випікаємо при 170С° 30-35 хвилин.

Смачно як теплим, так і повністю охолодженим. А ще цей рецепт зручний тим, що його можна готувати і з заморожених слив.

Більше цікавих та корисних рецептів можна найти на сайті PIKA.RV.UA

18.08.2016



Рівне-Ракурс №10 від 18.08.2016p. 
На головну сторінку