Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №773 від 25.08.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В Рівному відбулися урочисті проводи паралімпійців

В Рівному відбулися урочисті проводи паралімпійців

НВК «Колегіум» відноситься до переліку шкіл олімпійської освіти України. Тому не дивно, що велику увагу тут приділяють олімпійським заходам. Ось і цього разу учні, разом з вчителем фізичної культури Олегом Левенцем, завітали до спортивного клубу «Олімпійські надії» на тренування дзюдоїстів-паралімпійців.

Цей візит не був випадковим, адже у вересні 2015 року школярі вже побували тут на «Олімпійському уроці». Цього ж разу учні прийшли для того, щоб урочисто провести рівненських спортсменів на ХV літні Паралімпійські ігри, що пройдуть з 7 до 18 вересня цього року в Ріо-де-Жанейро та вручити олімпійські листівки з побажаннями здійснення олімпійських мрій від наймолодших школярів цього навчального закладу. Приємно зазначити, що саме рівненські дзюдоїсти-паралімпійці становлять більшість національної збірної команди України з цього виду спорту. Серед них: Юлія Галінська, Ірина Гусєва, Людмила Логацька, Олександр Косінов, Олександр Назаренко, Олександр Помінов та Давид Хорава.

Закінчилась зустріч спільним фото на фоні прапорів України та Бразилії.

Нагадаємо, що олімпійські листівки раніше були вручені тим спортсменам, які побували в гостях на «Олімпійських уроках» у колегіумі. Цього року їх отримали учасники ХХХІ літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро: Олег Омельчук та Михайло Романчук.

25.08.2016



Рівне-Ракурс №10 від 25.08.2016p. 
На головну сторінку