№773 від 25.08.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
Для цього рецепту можна використати як м’який, так і звичайний плавлений сирок. Якщо використовуєте звичайний, то краще його перед закиданням до баняка потерти на терці – тоді він швидше розтане.
150 г гречки; 200 г плавленого сирку (типу Янтар, але можна і звичайний); 1 морквина; 1/2 середньої цибулини; 2-3 картоплини; подрібнена зелень; 1 лавровий листок; сіль, перець.
Приготування
1. Для початку підготуйте 2 літри окропу (можна і бульйон).
2. Чистимо і ріжемо овочі. Картоплю нарізаємо кубиками або соломкою. Моркву дрібно поріжте або потріть на терці. Цибулю подрібніть кубиками.
3. У киплячу воду покладіть картоплю, а трохи згодом, хвилин через 5, моркву і цибулю. Ще через 5 хвилин додайте туди гречку, посоліть, додайте лавровий лист (можна горошинки перців), інші улюблені приправи і варіть до готовності всіх інгредієнтів.
4. У самому кінці, коли суп буде вже готовий, додайте плавлений сирок, подрібнену зелень і перець. Перемішайте до розчинення плавленого сирку. Через хвилину знімайте з вогню і подавайте.
Виходить ніжний і смачний супчик з плавленим сирком, який до всього ще й дуже смакує діткам. Смачного!
25.08.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 25.08.2016p. На головну сторінку |