№774 від 01.09.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
Армянська закуска газаров перець. Її можна як закатати на зиму, так і готувати щоразу свіжою, єдине що треба готувати її за кілька днів до подачі, щоб смаки міцніше здружилися.
1 кг моркви
500 гр. болгарського перцю
400 гр. цибулі
200 гр. томатної пасти
250 мл води
1 стручок гіркого перцю
1 ст.л.солі
1 ст.л. цукру
1,5 ст.л.оцту
зелень за смаком
Миємо і нарізаємо кубиками моркву, цибулю, два види перцю. Обсмажуємо спочатку хвилин 10 моркву, потім додаємо цибулю, через 5 хвилин додаємо перці, зменшуємо вогонь, додаємо томатну пасту, кілька хвилин обсмажуємо, тоді виливаємо воду, додаємо спеції і тушкуємо 20-25 хвилин. Нарізаємо зелень, додаємо до овочів, тушкуємо ще 5 хвилин. Розкладаємо по стерилізованим банкам, закатуємо. А можна просто тримати в холодильнику.
01.09.2016 |
Більше смачних та цікавих рецептів можна знайти на сайті PIKA.RV.UA
Рівне-Ракурс №10 від 01.09.2016p. На головну сторінку |