Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №774 від 01.09.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Газаров перець

Газаров перець

Армянська закуска газаров перець. Її можна як закатати на зиму, так і готувати щоразу свіжою, єдине що треба готувати її за кілька днів до подачі, щоб смаки міцніше здружилися.

На 1,5 л:

1 кг моркви

500 гр. болгарського перцю

400 гр. цибулі

200 гр. томатної пасти

250 мл води

1 стручок гіркого перцю

1 ст.л.солі

1 ст.л. цукру

1,5 ст.л.оцту

зелень за смаком

Миємо і нарізаємо кубиками моркву, цибулю, два види перцю. Обсмажуємо спочатку хвилин 10 моркву, потім додаємо цибулю, через 5 хвилин додаємо перці, зменшуємо вогонь, додаємо томатну пасту, кілька хвилин обсмажуємо, тоді виливаємо воду, додаємо спеції і тушкуємо 20-25 хвилин. Нарізаємо зелень, додаємо до овочів, тушкуємо ще 5 хвилин. Розкладаємо по стерилізованим банкам, закатуємо. А можна просто тримати в холодильнику.

01.09.2016

Більше смачних та цікавих рецептів можна знайти на сайті PIKA.RV.UA



Рівне-Ракурс №10 від 01.09.2016p. 
На головну сторінку