№775 від 08.09.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Інгредієнти: 250 гр. борошна, 100 мл. води, 1 кг. яблук, 100 гр. родзинок, 100 гр. панірувальних сухарів, 2 яйця, 2 ст. ложки соку лимона, 3 ст. ложки цукру, 3 ст. ложки цукрової пудри, рослинна олія, сіль.
Для приготування необхідно з’єднати 1 яйце, сіль за смаком, рослинна олія, лимонний сік і борошно. Потім додати теплу воду і ретельно перемішати. Тісто, забрати в тепле місце на 1 годину. Після того, як тісто підійде, розкачати його в пласт у вигляді прямокутника.
Тим часом яблука помити і очистити від шкірки, а потім нарізати дрібними кубиками. Ізюм залити окропом, і залишити на 10-15 хвилин. Воду злити, додати родзинки до яблук, а потім всипати панірувальні сухарі.
Отриману начинку викласти на прямокутник з тіста, і скрутити в рулет. Змастити рулет збитим яєчним жовтком, а потім викласти на деко на пергаментний папір.Випікати в духовці протягом півгодини. Даний рецепт штруделя з яблуками чимось схожий з вишневим і виходить не менш смачним. Готовий штрудель з яблуками посипати цукровою пудрою.
08.09.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2016p. На головну сторінку |