№777 від 22.09.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 4 банки по 0,5л: 2 кг болгарського перцю 1ст.цукру 1ст.олії 1ст.оцту
Перець, миємо, чистимо від насіння та перетинок, ще раз миємо і нарізаємо смужками. В великій каструлі доводимо до кипіння воду (приблизно 5 літрів). Як тільки закипить, вкидаємо смужки перцю, чекаємо поки ще раз закипить і тримаємо 5 хвилин. Це називається бланшування.
Для маринаду цукор, олію та оцет доводимо до кипіння.
В стерилізовані банки складаємо перець, заливаємо гарячим маринадом, даємо охолонути.
Тоді підготовлені банки стерилізуємо 15 хвилин. Зберігати можна при кімнатній температурі.
Більше цікавих та корисних рецептів можна знайти на сайті PIKA.RV.UA
22.09.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 22.09.2016p. На головну сторінку |