№782 від 27.10.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 6 великих чебуреків: 200гр. творогу 1 яйце 0,5ч.л. соди 2ст.л. кип’ятку 1ст.л.цукру 0,5ч.л.солы 1ст.борошна 300гр.фаршу
Беремо наше тісто, ділимо на рівні шматочки, кожен розкачуємо овалом, викладаємо на одну половинку фарш, другою прикриваємо і защипуємо. Обсмажуємо в олії, чебуреки так гарненько збільшуються в об’ємі. Викладаємо на паперові рушнички, щоб промокнути зайву олію.
Більше цікавих та корисних рецептів можна знайти на сайті PIKA.RV.UA
27.10.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 27.10.2016p. На головну сторінку |