Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №782 від 27.10.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Чебуреки з сирного тіста

Чебуреки з сирного тіста

На 6 великих чебуреків: 200гр. творогу 1 яйце 0,5ч.л. соди 2ст.л. кип’ятку 1ст.л.цукру 0,5ч.л.солы 1ст.борошна 300гр.фаршу

Творог розминаємо. Соду гасимо кип’ятком, відразу додаємо до творогу і перемішуємо, на очах творог немов насичується повітрям. Додаємо яйце, цукор, сіль, перемішуємо , додаємо борошно, вимішуємо тісто, борошна не підсипаємо. Закриваємо миску з тістом плівкою і залишаємо на хвилин 20-30. Тим часом готуємо фарш: свинина, цибуля, сіль, перець.

Беремо наше тісто, ділимо на рівні шматочки, кожен розкачуємо овалом, викладаємо на одну половинку фарш, другою прикриваємо і защипуємо. Обсмажуємо в олії, чебуреки так гарненько збільшуються в об’ємі. Викладаємо на паперові рушнички, щоб промокнути зайву олію.

Більше цікавих та корисних рецептів можна знайти на сайті PIKA.RV.UA

27.10.2016



Рівне-Ракурс №10 від 27.10.2016p. 
На головну сторінку