№785 від 17.11.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Салат добре зберігається в холодильнику впродовж місяця, закритий в банці капроновою кришкою.
0,5кг болгарського перцю (можна взяти і заморожений)
0,5кг моркви
0,5кг цибулі ріпчастої
100мл олії
1,5ст.л.солі
100гр.цукру
1ст.л.оцту
Капусту шинкуємо, перетираємо із сіллю, додаємо натерту моркву, порізану цибулю, перемішуємо. Додаємо цукор, оцет, та в останню чергу олію, перемішуємо, додаємо порізаний перчик і складаємо в скляну банку, тримаємо в холодильнику.
17.11.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 17.11.2016p. На головну сторінку |