Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №786 від 24.11.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

10 незвичних порад щодо використання мікрохвильовки

Ми не будемо пропонувати вам сушити у мікрохвильовці вашого домашнього улюбленця, але розповімо про досить незвичні способи використання цього приладу в домашньому господарстві.

1. Щоби освіжити аромат мелених спецій і приправ, розігрійте їх на повній потужності тридцять секунд.

2. Якщо загорнути черствий хліб в паперову серветку і прогріти його на повній потужності одну хвилину, хліб знову стане як свіжий.

3. Мигдаль легко чиститься, якщо покласти його в киплячу воду і прогріти тридцять секунд на повній потужності.

4. Волоські горіхи легко очистити від шкірки, прогрів їх в воді чотири-п’ять хвилин на повній потужності.

5. Апельсин або грейпфрут легко відчитстити від білої м’якоті, якщо їх прогріти протягом тридцяти секунд на повній потужності.

6. У мікрохвильовці легко і швидко можна висушити цедру апельсинів і грейпфрутів. Викладіть її на паперові серветки і прогрійте на повній потужності дві хвилини. Під час прогрівання цедру потрібно перемішувати. Після охолодження вона стає сухою і ламкою. Зберігайте сушену цедру в щільно закритому посуді.

7. Мікрохвильова піч допоможе вичавити сік з лимона або апельсина. Прогрійте фрукти кілька хвилин в мікрохвильовці, дайте охолонути і ви з легкістю вичавите з них сік.

8. У мікрохвильовці можна сушити на зиму зелень, овочі, а також сухарики і горіхи.

9. Можна розтопити старий мед за 1-2 хвилини.

10. У СВЧ можна видалити запах з кухоних дощок - їх потрібно вимити, натерти лимоном і «прожарити» в мікрохвильовці.

24.11.2016



Рівне-Ракурс №10 від 24.11.2016p. 
На головну сторінку