№788 від 08.12.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
На стандартну форму для кексу (прямокутну): 200гр.вершкового масла, 200гр.цукру (брала 125гр.), 240гр.яєць, 150гр.борошна, 50гр.крохмалу
Вся фішка рецепта в технології замішування, тому цього потрібно дотримуватися.
Масло збиваємо з цукром хвилини 4. Яйця розбиваємо в миску і розмішуємо вфиделкою. Столовою ложкою додаємо яйця в масляну суміш, додали – збили, знову додали. Коли всі яйця змішаються з маслом збиваємо їх ще 10 хвилин на найвищий швидкості. Маємо отримати легкий, пухкий крем, якщо взяти і розтерти краплинку крему між пальцями, то не повинно відчуватися цукрових крихт – значить все зроблено правильно. Борошно з крохмалем просіюємо три рази і додаємо в крем, розмішуємо буквально 30 секунди, лише до об’єднання в однорідну масу. Перекладаємо у форму і випікаємо 50 хвилин при 185С° або до проби на суху паличку. Готовий кекс охолоджуємо у формі, виймаємо і присипаємо цукровою пудрою.
08.12.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 08.12.2016p. На головну сторінку |