Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №788 від 08.12.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Кекс «Срібний ярлик»

Кекс «Срібний ярлик»

На стандартну форму для кексу (прямокутну): 200гр.вершкового масла, 200гр.цукру (брала 125гр.), 240гр.яєць, 150гр.борошна, 50гр.крохмалу

Всі продукти кімнатної температури!

Вся фішка рецепта в технології замішування, тому цього потрібно дотримуватися.

Масло збиваємо з цукром хвилини 4. Яйця розбиваємо в миску і розмішуємо вфиделкою. Столовою ложкою додаємо яйця в масляну суміш, додали – збили, знову додали. Коли всі яйця змішаються з маслом збиваємо їх ще 10 хвилин на найвищий швидкості. Маємо отримати легкий, пухкий крем, якщо взяти і розтерти краплинку крему між пальцями, то не повинно відчуватися цукрових крихт – значить все зроблено правильно. Борошно з крохмалем просіюємо три рази і додаємо в крем, розмішуємо буквально 30 секунди, лише до об’єднання в однорідну масу. Перекладаємо у форму і випікаємо 50 хвилин при 185С° або до проби на суху паличку. Готовий кекс охолоджуємо у формі, виймаємо і присипаємо цукровою пудрою.

08.12.2016



Рівне-Ракурс №10 від 08.12.2016p. 
На головну сторінку