Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №789 від 15.12.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Різдвяна коврижка

Різдвяна коврижка

Тісто: 1 ст. цукру 2 яйця 100 гр. масла 3 ст.л. меду 1 ч.л. соди (не гасимо) 1 ч.л. кориці 2,5-3 ст. борошна 4 ст.л. повидла (у мене сливове)

Все крім борошна і повидла змішати в мисці, поставити на водяну баню і чекати поки розчинуться цукор з маслом. Тим часом просіюємо 2,5 стакана борошна, додаємо гарячу суміш і розмішуємо ложкою, даємо охолонути і дивимося яка консистенція. Мені довелося підмішати ще 0,5 стакана борошна. Ділимо тісто навпіл, розкачуємо за розміром дека. Викладаємо на пергамент один пласт, змазуємо підігрітим повидлом (так зручніше), накриваємо другим пластом тіста, з’єднуємо краї і випікаємо при 180С° 20-25 хвилин до темно-золотистого кольору. Охолоджуємо, за бажанням присипаємо пудрою.
15.12.2016



Рівне-Ракурс №10 від 15.12.2016p. 
На головну сторінку