|
№789 від 15.12.2016p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Все крім борошна і повидла змішати в мисці, поставити на водяну баню і чекати поки розчинуться цукор з маслом. Тим часом просіюємо 2,5 стакана борошна, додаємо гарячу суміш і розмішуємо ложкою, даємо охолонути і дивимося яка консистенція. Мені довелося підмішати ще 0,5 стакана борошна. Ділимо тісто навпіл, розкачуємо за розміром дека. Викладаємо на пергамент один пласт, змазуємо підігрітим повидлом (так зручніше), накриваємо другим пластом тіста, з’єднуємо краї і випікаємо при 180С° 20-25 хвилин до темно-золотистого кольору. Охолоджуємо, за бажанням присипаємо пудрою.