№790 від 22.12.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На форму діаметром 20см:
1 яйце
0,5ст.цукру
0,5ст.сметани (будь-якої жирності)
0,5ст.борошна
0,5ч.л.соди (негашеної)
Добавки до коржа: какао, мак, родзинки, горіхи, кокос, ваніль. Зазвичай готують торт з трьох коржів, тому обираєте на свій смак.
Яйця збиваємо з цукром до кремоподібного стану хвилин 5-6. В сметану додаємо соди, розмішуємо, щоб вона погасилася, з’єднуємо ці суміш, розмішуємо, просіюємо борошно, додаємо наповнювач, розмішуємо. Виливаємо в форму і випікаємо 20-25 хвилин при 175С°, або до проби на суху палочку. Охолоджуємо.
Для крему:
300гр.масла кімнатної температури
250гр.вареної згущенки
Простіше немає: масло збиваємо до пухкого стану, додаємо згущену і ще раз збиваємо кілька секунд.
Коржі промазуємо кремом, декоруємо торт зверху і охолоджуємо кілька годин в холодильнику. За півгодини до подачі торт з холодильника треба вийняти.
22.12.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 22.12.2016p. На головну сторінку |