Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №791 від 29.12.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Новий очільник поліції Рівненщини взяв участь у відкритті сервісного центру МВС

Новий очільник поліції Рівненщини взяв участь у відкритті сервісного центру МВС

27 грудня, у свій перший робочий день начальник ГУНП в Рівненській області Валерій Присяжнюк спільно з керівниками краю та представниками Міністерства внутрішніх справ України взяв участь у відкритті нового сервісного центру МВС, що на вулиці Макарова у Рівному.

Незалежно від місця реєстрації тут можна швидко та комфортно замінити й отримати посвідчення водія, зареєструвати та перереєструвати авто, а також отримати інші послуги сервісних центрів МВС.

«Центр оснащений електронною чергою, інформаційним кіоском, планшетом для оцінки якості обслуговування та веб-камерою, що дозволить переглядати завантаженість центру в режимі реального часу, — повідомив керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій. — Це заклад нового формату, він працює без обідньої перерви, що є досить зручним. У нас облаштований куточок для дітей. Для клієнтів нового сервісного центру МВС у Рівному запрацює додатковий зручний сервіс — громадянам надходитиме sms-повідомлення щодо інформування про готовність документів».

Упродовж року в Україні було відкрито 12 сучасних сервісних центрів МВС. Рівне стало другим містом західного регіону, де функціонує такий центр. Інший сервісний центр віднедавна розпочав свою роботу у Львові.

«Мені дуже приємно бути присутнім на такому заході, тому що я знаю про ті проблеми, які виникали у громадян під час обслуговування у колишніх МРЕВ, – зауважив начальник ГУНП в Рівненській області Валерій Присяжнюк. – Сподіваюся, що колектив, який сьогодні працює, зробить усе для того, щоб швидко, якісно і з посмішкою обслуговувати людей, і вони будуть задоволені, що реформи, які відбуваються в Україні, йдуть вперед».

Своїми позитивними враженнями із захопленням ділилися як працівники нововідкритого центру, так і його відвідувачі. Зокрема, оператор комп’ютерного набору Наталія відмітила сприятливі умови праці та можливість надання якісних сервісних послуг громадянам.

«Тут все прозоро і відкрито, – зауважив відвідувач центру Віталій Дончук. – Не встиг зайти, як ось пані вже кличе оформляти документи».

Про порядок отримання послуг завжди можна дізнатись на офіційному сайті Головного сервісного центру МВС: hsc.gov.ua, а також одержати консультації за телефоном: (044) 290-18-99 або на офіційній сторінці Facebook Головного сервісного центру МВС.

29.12.2016Відділ комунікації поліції Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 29.12.2016p. 
На головну сторінку