№791 від 29.12.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 8-10 порцій: Курка -1,8-2,2 кг Лимон – 1шт. Мед – 1ст.л. Масло -50гр. Часник – 3-4 зубчика Сіль, перець
Для маринаду сік одного лимону змішуємо з медом до однорідного стану. Ставимо в морозилку на 20 хвилин, виймаємо і змазуємо курку, знову ставимо в морозилку. Так робимо кожні 20 хвилин, поки печеться курка. Це займе приблизно годину-годину двадцять. Перевірити готовність легко – голкою проколюємо найтовстіше місце стегенця, якщо витікає прозорий сік – можна виймати.
29.12.2016 |
Рівне-Ракурс №10 від 29.12.2016p. На головну сторінку |