№793 від 19.01.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Для тіста легенько збиваємо 2 яйця із 100гр. цукру, додаємо 100гр м’якого масла (якщо придивитися на фото, можна побачити, що я масло замінила на сепараторну сметану), 5ст.л. какао, все гарно збиваємо міксером. Додаємо 300гр просіяного борошна, і руками замішуємо тісто. Тісто дуже гарно себе веде. Далі можна іти двома шляхами: покласти тісто в холодильник на 30 хвилин, або відразу тісто розкачати, вирізати кружальця під формочки, а тоді ставити в холодильник уже на одну годину. Вибір за вами.
Формочки змазуємо маслом, вкладаємо тісто, наколюємо вилкою, щоб в духовці не піднімалося.
Випікати 10-12 хвилин при 180С°. Охолодити, вийняти з формочок. Наповнити кремом.
На 200гр шоколаду (не менше 56%) беремо 270мл вершків (не менше 30%) Доводимо вершки до кипіння, знімаємо з вогню, додаємо подрібнений шоколад. Розмішуємо до однорідної маси. Даємо охолонути. Перед розкладанням у корзинки, масу збиваємо міксером на самій великий швидкості. Утвориться пухкий, повітряний крем.
Готові корзиночки ставимо в холодильник, де і зберігаємо. Перед подачею можна прикрасити свіжими ягодами та фруктами. Я використала заморожену полуницю.
19.01.2017 |
Рівне-Ракурс №10 від 19.01.2017p. На головну сторінку |