№796 від 09.02.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
борошно 280 г. цукор 225 г. манка 2 ст.ложки розпушувач тіста 2 ч.ложки сіль лимони 1-2 шт. кефір 200 мл олія 120 мл яйця 4 шт. вишня без кісточок 1-2 склянки
Кефір, олію, яйця, сік і цедру лимона (брати 1-2 штуки залежно від бажаного рівня лимонності) змішати і злегка розколотити. додати попередньо змішане борошно, манку, розпушувач, цукор і сіль. Перемішати ложкою до однорідності, але не надто ретельно. Додати вишні. Якщо свіжі без кісточок, то 2 склянки, якщо вишні у своєму соку — склянку, адже вони щільніші.
Наповнювати формочку майже повністю і випікати 20-25 хв при 200-220?
Найкраще мафіни смакують свіжими, але пару днів «живуть» у смачному стані.
09.02.2017 |
Рівне-Ракурс №10 від 09.02.2017p. На головну сторінку |