|
№796 від 16.02.2017p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Для початку зачищаємо шкірку на рульці, миємо, кладемо в каструлю (приблизно 4 л), додаємо сіль (1ч.л.), перець горошком і варимо не менше 2,5 годин, до тих пір поки м»ясо не буде відділятися від кості. Виймаємо рульку і поки вона гаряча дістаємо кістку. Все що залишилося розкладаємо пластом на фользі, зверху натираємо моркву і видавлюємо часник, приправляємо сіллю і перцем. Обережно загортаємо рулетом у фольгу, фольги краще взяти кілька шарів, щоб не порвалася. Викладаємо на деко і запікаємо 30-40 хвилин. Даємо охолонути прямо у фользі. За бажанням можна зверху га рулет поставити якусь вагу, щоб м»ясо щільніше спресувалося. Повністю охолоджуємо і можна на різати.