Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №796 від 16.02.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Пресований рулет

Пресований рулет

На рулет вагою приблизно 500гр. Свиняча рулька – 1000кг Морква – 1 шт Часник – 3 зубчика Сіль, перець

Для початку зачищаємо шкірку на рульці, миємо, кладемо в каструлю (приблизно 4 л), додаємо сіль (1ч.л.), перець горошком і варимо не менше 2,5 годин, до тих пір поки м»ясо не буде відділятися від кості. Виймаємо рульку і поки вона гаряча дістаємо кістку. Все що залишилося розкладаємо пластом на фользі, зверху натираємо моркву і видавлюємо часник, приправляємо сіллю і перцем. Обережно загортаємо рулетом у фольгу, фольги краще взяти кілька шарів, щоб не порвалася. Викладаємо на деко і запікаємо 30-40 хвилин. Даємо охолонути прямо у фользі. За бажанням можна зверху га рулет поставити якусь вагу, щоб м»ясо щільніше спресувалося. Повністю охолоджуємо і можна на різати.
16.02.2017



Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2017p. 
На головну сторінку