№798 від 23.02.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На форму 20-22см: Бісквіт: 4 яйця 1ст. цукру 1ст.борошна 1ч.л. (10гр.) розпушувача 1ст.л.оцту Крем: 200гр.масла 300гр. крем-чизу (або творогу) 100гр.цукрової пудри Будь-які ягоди
Для крему всі продукти мають бути кімнатної температури. Масло збиваємо з цукровою пудрою до кремоподібного стану, додаємо крем-чиз і ще пару секунд збиваємо до однорідності. Для мене це найсмачніший крем!
Коржі промазуємо кремом і кожен шар присипаємо ягодами. Торт прикрашаємо і ставимо в холодильник на 2 години, щоб крем краще «схватився».
23.02.2017 |
Рівне-Ракурс №10 від 23.02.2017p. На головну сторінку |