Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №799 від 02.03.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

ХХІІ «Турнір Пам’яті Вчителів» з волейболу

Традиційно, у с. Шубків Рівненського району, відбувається «Турнір пам’яті вчителів» з волейболу. Таким спортивним заходом, щорічно, ініціатори змагань згадують вчителів та тренерів, які у свій час докладали зусиль для розвитку не лише волейболу, а і фізичної культури, не дивлячись на те, ким вони були за фахом. Власне, сама назва цього турніру належить Кардашу Миколі Йосиповичу, тренеру Шубківського відділення Клеванської ДЮСШ, кращому спринтеру Західного військового округу. Кириєнко Юрій Валентинович – вчитель фізики, який ще будучи студентом захоплювався грою у волейбол та виступав у складі волейбольної команди ветеранів Шубківської сільської ради, а Радовенчик Федір Миколайович – фчитель фізичної культури Шубківської школи із званням «Вчитель методист» з 1986 року був наставником команди юнаків Шубківської школи, яка у 2006 році стала бронзовим призером обласної юнацької волейбольної ліги.

Представники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» були присутніми й на цьогорічних іграх та пишаються, що підтримують таку ініціативу, а саме, проведення турніру для аматорів в пам’ять про зазначених вище ветеранів фізичної культури та спорту. Цього року учасниками волейбольних змагань стали вісім команд: шубківчани були у складі чотирьох команд, дві команди були з міста Рівного та дві команди – представники Гощанщини.

Брати участь у такому турнірі могли усі бажаючі, починаючи з 16 років. Саме такою «юною» командою і була команда учнів Шубківської ЗОШ.

У сільській місцевості, традиційним є проведення спортивних волейбольних уікендів не лише для гравців, а і для вболівальників та прихильників цього доступного виду спорту. Учасникам команд було приємно грати для глядачів, попри те, що найбільшу підтримку мали місцеві команди.

У результаті змагань перемогу здобула команда із села Симонів (Гощанський р-н), другими на п’єдестал пошани піднялися учасники команди «Патріот» із села Великий Житин (Рівненський р-н), володарями бронзових нагород стала команда господарів – «Верес» (с. Шубків, Рівненський р-н).

Кращим гравцем турніру визнано Руслана Цимбалюка, який виступав у складі Великожитинської команди.

Переможці та призери отримали дипломи від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призи від Відділення НОК України в Рівненській області. До наступного турніру Перехідний Кубок перебуватиме на Гощанщині.

02.03.2017



Рівне-Ракурс №10 від 02.03.2017p. 
На головну сторінку