№799 від 02.03.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 6 порцій: 1 кг курячих крилець 3ст.л.меду (краще гречаного) 5 ст.л.соєвого соусу 5 ст.л. соусу чилі (можна взяти томатну пасту + 1ч.л. червоного перцю) 1 ч.л. паприки 2ст.л. вустерського соуса дрібка кориці кунжут для посипки готових крилець
Для соусу-глазурі змішуємо всі інгредієнти крім кунжуту, додаємо крильця, перемішуємо. Деко застиляємо фольгою, викладаємо крильця в глазурі і запікаємо при180С 30 хвилин. Під час запікання глазур буде стікати на фольгу, то її треба кісточкою намазувати на крильця, так зробити три рази. Гарячі крильця присипаємо кунжутом і можна подавати.
02.03.2017 |
Рівне-Ракурс №10 від 02.03.2017p. На головну сторінку |