Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №800 від 09.03.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

На черговій сесії облради депутати звільнятимуть директора Рівненського аеропорта

Голова Рівненської обласної ради Микола Драганчук підписав таки «Розпорядження голови обласної ради від 01.03.2017 №20 «Про звільнення Насинюка Ігоря Федоровича з посади директора Обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Рівне».

Таким чином поставлена крапка в затяжному конфлікті між обласною радою та керівництвом єдиного в області діючого аеропорту. Інформація про те, що пана Насинюка збираються знімати була вже давно. Ми зв’язалися із головою обласної ради і попросили прокоментувати причини даного рішення:

«Річ у тім, що Державна аудиторська служба перевіривши діяльність обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Рівне» виявила фінансові порушення в роботі даного підприємства. Ситуація обговорена в профільній комісії нашої ради, і була висунута вимога про усунення порушень. Пройшло три місяці, і адміністрацією підприємства ці вимоги не були виконані. Я не можу не реагувати на таку бездіяльність керівника одного з найбільших комунальних підприємств області і тому, після консультацій з головами фракцій обласної ради, які представляють більшість депутатів нашої ради, прийняв рішення про звільнення із займаної посади Ігора Насинюка. Враховуючи те, що деякі представники трудового колективу аеропорту були не згодні з цим рішенням, воно має бути затверджене на сесії Рівненської обласної ради, яка відбудеться 17 березня».

Ситуація навколо «Міжнародного аеропорту Рівне» все більше нагадує виставу, в якій глядачі до останньої хвилини дійства не можуть зрозуміти який же буде фінал. Насправді, попри розпорядження голови обласної ради про звільнення директора підприємства не виключені інші шляхи розвитку цієї кризи. Річ у тім, що ситуація навколо аеропорту набагато складніша ніж вона видається на перший погляд, і тому можливі різкі повороти цієї історії… Однак, хто б не був директором аеропорту питання, де взяти кошти, а їх для відродження підприємства потрібно дуже багато, залишиться відкритим.

09.03.2017Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 09.03.2017p. 
На головну сторінку