№800 від 09.03.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На форму 20 см: Для тіста: 200гр. масла з холодильника 2,5 ст. борошна (може знадобитися більше) 5 ст. л. сметани 0,5 ч. л. соди Для начинки: 0,5 кг цибулі 2 яйця 2 плавлених сирка
Для начинки цибулю нарізаємо півкільцями, обсмажуємо до золотистого кольору, охолодити, додати сирі яйця, натерті плавлені сиркі (щоб їх зручніше було натирати, тертушку треба змазати олією, а тоді терти сирок). Все змішуємо.
Тісто виймаємо з холодильника, даємо відійти при кімнатній температурі хвилин 10, тоді ділимо на дві частини, меншу і більшу. Більшу розкачуємо розміром трохи більшим як наша форма, щоб зробити припуски на борти. Викладаємо в форму, зверху – начинку. Меншу частину тіста розкачуємо і зверху прикриваємо пиріг. Робимо насічки по всій поверхні і випікаємо при 180С 40-50 хвилин, до темно-золотистого кольору. Даємо охолонути.
09.03.2017 |
Рівне-Ракурс №10 від 09.03.2017p. На головну сторінку |