Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №801 від 16.03.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Заради кохання я все зможу: цікаві факти

Заради кохання я все зможу: цікаві факти

1. Заради любові я все зможу знімає продакшн-студія Accel Time Production - творці самого рейтингового серіалу 2014 року «Верни мою любовь». Цікаво, що над новою мелодрамою працює та ж знімальна група, той же режисер Євген Баранов, і навіть деякі актори, що і в минулому проекті. Так, в новому кіносеріалі знімаються Олена Яковлева, Наталя Васько і Дмитро Бджола, що запам’яталися глядачам за серіалом «Верни мою любовь».

«Це просто фантастика, що ми вже другий серіал знімаємось в такому чудовому складі! - Каже Дмитро Бджола, який зіграв одну з головних ролей. - Якщо зазвичай на початку зйомок всі хлопці починають з нуля, то ми починаємо вже з іншої точки відліку. Ми ж рік разом прожили! - режисерська група, операторська група, звукорежисери. За цей час дуже здружилися. Всі ці люди на тебе дивляться вже трохи іншими очима. Це як під час футбольного матчу - свої глядачі на стадіоні. Грубо кажучи, у тебе є 12- й гравець на полі «.

2. Головну чоловічу роль у серіалі Заради кохання я все зможу грає молодий білоруський актор Кирило Дицевіч. Крім акторських робіт, в багажі молодої людини ще й перемога в конкурсі Містер Білорусь. Так що, українські дівчата, тримайтеся - ваші серця і український телеекран підкорюватиме найкрасивіший білорус!

3. Виконавиці головної ролі - актрисі Кристині Казінскі - для роботи в цьому серіалі довелося обрізати довге волосся і змінити колір волосся - стилісти серіалу перетворили дівчину з блондинки в шатенку.

«Спочатку до змін поставилася дуже насторожено, бо спочатку чекала побачити інший образ, - зізнається Христина Казінскі. - Якийсь час притиралася до своєї нової зовнішності.»

4. Самому юному акторові серіалу Заради кохання я все зможу - Владиславу Самосват - всього 4 роки. Для нього це перший досвід роботи в кіно. Але на знімальному майданчику маленький Влад відчуває себе, як риба у воді. Напевно, тому, що він сам з кіношної сім’ї.

5. Для серіалу Заради кохання я все зможу створили масштабні декорації - художники-постановники «побудували» особняк, квартири і офіси компанії основних персонажів.

Дивіться серіал Заради кохання я все зможу з понеділка по четвер о 21:00 на телеканалі Інтер.

16.03.2017



Рівне-Ракурс №10 від 16.03.2017p. 
На головну сторінку