№802 від 23.03.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 4 порції: 500гр.картоплі 1ст.л. цільнозернового борошна + 1ст.л.для рук 300гр. грибів 1 велика цибулина Сіль, перець за смаком
Для начинки цибулю підсмажуємо, додаємо гриби, відразу солимо, перчимо, додаємо улюблені спеції, так як гриби немов губка вбирають у себе всі смаки та аромати. Охолоджуємо та теж пробиваємо блендером, але не до однорідності, просто злегка подрібнюємо.
Припорошуємо руки борошном і формуємо пиріжки, смажимо в олії, викладаємо на паперовий рушничок, щоб увібралася зайва олія.
23.03.2017 |
Рівне-Ракурс №10 від 23.03.2017p. На головну сторінку |