Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №803 від 30.03.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Поліцейські розшукали винуватця смертельної ДТП у Городку

Трагічна дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 22 березня у селі Городок Рівненського району. Водій збив на смерть пішохода та зник. Утім, наступного дня поліцейським вдалося розшукати винуватця ДТП.

Нагадаємо, що на вулиці Барона Штейнгеля в селі Городок невідомий водій, рухаючись з центру населеного пункту в напрямку автодороги «Рівне-Луцьк» здійснив наїзд на пішохода, 42-річного рівнянина. Чоловік йшов проїзною частиною у попутному з транспортним засобом напрямку.

Унаслідок ДТП житель обласного центру отримав травми несумісні з життям.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Працівники Рівненського районного відділення поліції оперативно встановили особу, яка може бути причетна до скоєного злочину. Учора, в обідню пору, поліцейські навідалися до оселі батьків зловмисника, та виявили у гаражі пошкоджений автомобіль «Audi 100».

Однак у будинку нікого не було, тож правоохоронці у телефонному режимі зв’язалися із 19-річним мешканцем села Карпилівка, який пояснив, що саме їде до поліції зізнаватися у скоєному.

Зі слів молодика, він часто користується іномаркою батька. І того трагічного вечора, вчинив так само. Після скоєної ДТП злякався, тому й утік з місця пригоди. Транспортний засіб залишив у гаражі батьків, адже сам разом із дружиною та немовлям проживає у Карпилівці.

Зі слів винуватця у той вечір алкоголю не вживав, що й підтвердив алкотестер. Однак лікарі відібрали зразки крові на предмет наявності сп’яніння.

Наразі зловмисник спілкується з правоохоронцями. Автомобіль вилучено та поміщено на спеціальний майданчик Рівного.

30.03.2017Відділ комунікації поліції Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 30.03.2017p. 
На головну сторінку