Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №804 від 06.04.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Пряний оселедець

Пряний оселедець

На 1 кг свіжомороженого оселедця: 1кг риби 70гр. морської солі КРУПНОГО помолу 1ч.л. суміші перців горошком 1 бутон гвоздики 1 лавровий листок 1 ч.л.цукру 3 лимона 2 цибулини 100мл Нерафінованої олії

Спочатку робимо ароматну сіль: перець, гвоздику, лаврушку розтираємо в ступці, додаємо сіль, перемішуємо. Оселедців розморожуємо, миємо, не потрошимо. Насипаємо трохи солі в жабри, залишком суміші натираємо рибу з усіх сторін, викладаємо в скляну ємність черевцями доверху. Залишаємо на ніч при кімнатній температурі, потім ставимо в холодильник на добу і можна пробувати.
06.04.2017



Рівне-Ракурс №10 від 06.04.2017p. 
На головну сторінку