Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №807 від 28.04.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

У місті Дубні відбувся фестиваль здорового способу життя

У місті Дубні відбувся фестиваль здорового способу життя

Дубенська гімназія №2 Дубенської міської ради здобула перше місце в обласному конкурсі «Зимові рекорди» у рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима» в навчальних закладах Рівненської області. Учнів гімназії виявилося найбільше на світлинах, які вони зробили під час проведення спортивних змагань з використанням лиж.

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради завітали до гімназистів, щоб вручити їм спортивні нагороди та провести фестиваль здорового способу життя. Учням було запропоновано спортивну програму фестивалю, до якої входили різноманітні командні естафети. Юні спортсмени демонстрували своє вміння вправлятися з хокейними ключками, футбольними, баскетбольними та фітбольними м’ячами. Також необхідно було продемонструвати майстерність влучно накидати кільця на конуси.

Змагання видалися захоплюючими і веселими, як для учасників, так і для вболівальників. Хороший настрій та позитивні емоції добре налаштували учасників на безкомпромісну боротьбу у спортивних естафетах.

Зрештою, підбивши підсумки спортивної програми, суддівська колегія визначила переможців та призерів фестивалю.

На найвищу сходинку п’єдесталу пошани піднялася команда «Орли». Срібні нагороди дісталися команді «Побратими». Третє місце посіла команда «Динамо».

Переможці та призери були нагороджені дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України у Рівненській області.

Скориставшись нагодою, працівники «Спорту для всіх» Рівненщини вручили заслужені нагороди навчальному закладу за перше місце в обласному конкурсі «Зимові рекорди» у рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима» в навчальних закладах Рівненської області. Дубенську гімназію № 2 Дубенської міської ради нагороджено кубком і дипломом від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення НОК України у Рівненській області.

28.04.2017



Рівне-Ракурс №10 від 28.04.2017p. 
На головну сторінку