Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №808 від 04.05.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

На Сарненщині відбувся фестиваль здорового способу життя

З ініціативи комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області проведено обласний конкурс «Сніговик FEST» у рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима». Згідно з правилами, брати участь в ньому могли учні 1-4 класів зі всіх загальноосвітніх навчальних закладів. Протягом зимового періоду вони мали збудувати якомога більше сніговиків висотою не нижче 1.5 метра. З-поміж усіх учасників, які брали участь у конкурсі, найбільше сніговиків збудували дітлахи Полянської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Сарненської районної ради.

Тому, працівники КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради завітали в Поляни з призами та подарунками, щоб відзначити навчальний заклад та водночас провести фестиваль здорового способу життя.

Традиційно учасники розділилися на команди. У гарному та піднесеному настрої вони змагалися у естафетах «Фітбол», «Футбол», «Баскетбол», «Флорбол» та «Володар кілець». Цікаво було спостерігати, як учасники вміло вправлялися із спортивним інвентарем, насолоджуючись миттєвостями спортивного азарту.

Звичайно, після змагань були визначені переможці та призери спортивного свята. «Золоті» нагороди дісталися команді «Гетьмани», друге місце здобули учасники із команди «Українці», третіми стали «Чемпіони». Всіх учасників урочисто нагородили дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

Також призами та подарунками нагороджено Полянську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів Сарненської районної ради за перше місце в обласному конкурсі «Сніговик FEST» у рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима».

04.05.2017



Рівне-Ракурс №10 від 04.05.2017p. 
На головну сторінку