Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №808 від 04.05.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Сир «Філадельфія»

Сир «Філадельфія»

Спочатку робимо крем-чиз: 1літровий пакет кефіру жирністю не менше 2,5% кладемо на ніч в морозилку. Зранку вивільняємо замерзлий кефір з пакету, кладемо на сито, вкладене марлею. Даємо розмерзнутися кефіру, щоб стікла вся сироватка. Субстанція, що залишилася в марлі і є крем-чиз.

Викладаємо його в миску і додаємо, 200гр. ПЛАВЛЕНОГО СИРУ «Янтар». Звичайний плавлений сир, пастоподібний.

Все акуратно перемішуємо, дуже зручно це робити звичайною виделкою.

Викладаємо в підходящу ємність. Ставимо на 1-2 години в холодильник.

Сир «Філадельфія» готов. Тепер можна сміливо з нього щось готувати. Мазати його на бутерброди під рибку, пекти з ним чизкейк, робити соус до броколі, теж дуже смачно, а який крем до тортів!!!

А щодо грошей, рахуємо: 1л кефіру =25,00грн., 2 пачки плавленого сиру «Янтар» х 8,00грн.=16,00грн. Додаємо, і на виході маємо 41,00грн. за 500-600гр. готового продукту.

Більше цікавих та корисних рецептів читайте на сайті PIKA.RV.UA

04.05.2017



Рівне-Ракурс №10 від 04.05.2017p. 
На головну сторінку