№808 від 04.05.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Спочатку робимо крем-чиз: 1літровий пакет кефіру жирністю не менше 2,5% кладемо на ніч в морозилку. Зранку вивільняємо замерзлий кефір з пакету, кладемо на сито, вкладене марлею. Даємо розмерзнутися кефіру, щоб стікла вся сироватка. Субстанція, що залишилася в марлі і є крем-чиз.
Все акуратно перемішуємо, дуже зручно це робити звичайною виделкою.
Викладаємо в підходящу ємність. Ставимо на 1-2 години в холодильник.
Сир «Філадельфія» готов. Тепер можна сміливо з нього щось готувати. Мазати його на бутерброди під рибку, пекти з ним чизкейк, робити соус до броколі, теж дуже смачно, а який крем до тортів!!!
А щодо грошей, рахуємо: 1л кефіру =25,00грн., 2 пачки плавленого сиру «Янтар» х 8,00грн.=16,00грн. Додаємо, і на виході маємо 41,00грн. за 500-600гр. готового продукту.
Більше цікавих та корисних рецептів читайте на сайті PIKA.RV.UA
04.05.2017 |
Рівне-Ракурс №10 від 04.05.2017p. На головну сторінку |