№809 від 11.05.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На одну булку хліба приблизно 650 гр. 400гр. борошна 1 або вищого ґатунку 100гр. іншого борошна (цільнозернового, гречаного, житнього, кукурудзяного, рисового) 350гр.води 10гр.свіжих дріжджів 0,5ч.л.солі
Все борошно просіюємо (крім цільнозернового), додаємо подрібнені дріжджі, воду і сіль. Замішуємо тісто поки воно не буде відставати від стінок миски. Викладаємо у форму змащену олією і залишаємо, щоб тісто піднялося вдвічі. Випікаємо при 220С перші 10 хвилин, потім температуру зменшуємо до 200С і випікаємо ще 30 хвилин. Викладаємо на решітку і даємо повністю охолонути.
Більше цікавих рецептів та корисної інформації можна знайти на сайті PIKA.RV.UA
11.05.2017 |
Рівне-Ракурс №10 від 11.05.2017p. На головну сторінку |