№810 від 18.05.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Для тіста: борошна — 390 г цукор — 150 г масло — 110 г яйце — 90 г мед — 63 г (1ст.л.) розпушувач — 9 г (1ч.л.)
Для крему:
Сметана 20% – 600гр.
цукор – 100гр.
масло – 125гр.
Тепер крем, він у нас буде незвичайний, а сметанний заварний. Дуже смачний. Для початку сметану відкидаємо на марлю на 2-3 години. Потім викладаємо в сотейник, додаємо цукор і варимо на водяній бані 40-60 хвилин. Сметана набуде легкого карамельного відтінку та загусне. Знімаємо з вогню, додаємо масло, розмішуємо до однорідного стану і ставимо в холодильник на кілька годин.
Готові коржі перемазуємо і даємо настоятися не менше 10 годин.
Більше цікавих рецептів та корисної інформації шукайте на сайті PIKA.RV.UA
18.05.2017 |
Рівне-Ракурс №10 від 18.05.2017p. На головну сторінку |