Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №810 від 18.05.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Обласна рада розпочинає відбір претендентів

від громадськості до складу постійної поліцейської комісії Департаменту патрульної поліції

До Рівненської обласної ради надійшло звернення від Департаменту патрульної поліції з проханням надати пропозиції щодо двох кандидатур до постійної поліцейської комісії. Прийом документів претендентів на ці посади розпочинається завтра, 18 травня.

- Рада вже обрала представників від громадськості до поліцейських комісій Головного управління Національної поліції та Управління поліції охорони в Рівненській області. А з 18 травня до 19 червня 2017 року включно здійснюватиме прийом документів від претендентів до складу постійної поліцейської комісії Департаменту патрульної поліції, - зазначає голова обласної ради Микола Драганчук. - Відповідно до Закону України «Про Національну поліцію» представники від громадськості повинні обиратись із числа осіб, які мають бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет.

Як відомо, відповідно до статті 51 Закону України «Про Національну поліцію» обласна рада обирає двох представників громадськості до постійних поліцейських комісій територіальних органів поліції. Для винесення кандидатури на розгляд депутатів кандидатам потрібно подати в кабінет 315 обласної ради (м.Рівне, майдан Просвіти, 1) наступні документи:

- лист-клопотання фізичної або юридичної особи на ім’я голови обласної ради з пропозицією ввести особу до складу поліцейської комісії;

- автобіографія та документи про освіту кандидата до складу поліцейської комісії;

- документи, що, на думку кандидата, підтверджують бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет особи, яка виявила бажання ввійти до складу поліцейської комісії (рекомендаційні листи, характеристики, рекомендації тощо).

В подальшому кандидатури претендентів будуть винесені на розгляд постійних комісій та пленарного засідання сесії обласної ради.

18.05.2017



Рівне-Ракурс №10 від 18.05.2017p. 
На головну сторінку