Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №810 від 18.05.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

День матері: як виглядають мами українських знаменитостей

День матері: як виглядають мами українських знаменитостей

Мами знаменитостей: українські артисти рідко діляться фотографіями своїх рідних.

Кожна друга неділя травня вважається Міжнародним днем матері, тобто в цей день прийнято вітати зі святом найголовніших жінок у житті кожної людини. На честь свята редакція tochka.net підготувала фотографії дорогих і любих мам наших українських знаменитостей.

Коли ми шукали фотографії мам українських знаменитостей, ми розуміли, що багато співаків, актрис і інших українських артистів вважають за краще не показувати своїх рідних. А ось деякі знаменитості навіть відвідують зі своїми рідними різні публічні зустрічі, шоу.

Світлана Лобода

Що стосується мами Світлани Лободи, то вона лише кілька разів давала інтерв’ю. Але її зоряна дочка часто ділиться спільними фотографіями з нею.

Володимир Зеленський

Мама Володимира Зеленського не говорить з пресою. Вона розповідала про свого сина лише у фільмі, який присвячений Студії Квартал 95. Але ми все ж знайшли її фотографії.

Сергій Притула

Мама Сергія Притули теж не побачиш на екранах, хіба що дуже рідко. А на сторінках в соціальних мережах у Притули фотографій мами і з мамою дуже багато. Сергій неодноразово говорив, що у них сім'я дуже дружна і мама для них з братом дуже важлива людина в житті. Так і має бути!

Віталій Козловський

Віталій Козловський не так часто, як Притула згадує свою маму в інтерв'ю. Проте, на його сторінці він завжди публікує привітання адресовані мамі, де дякує за своє дитинство.

Джамала

Що стосується мами Джамали, то її часто можна помітити на шоу, де є її дочка-співачка. І в соціальних мережах Джамала з радістю ділиться фотографіями своєї мами.

Потап

Артист не любить говорить про особисте та фотографії родини публікує рідко. Так ось, фото з мамою – велика рідкість, але ми знайшли один такий знімок;)

Спасибі нашим рідним мамам за їхню любов.

18.05.2017



Рівне-Ракурс №10 від 18.05.2017p. 
На головну сторінку