№812 від 01.06.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 24 тістечка приблизно 8 см: 135 г борошна 240 г води 85 г вершкового масла 1/4 ч.л. солі 240 мл яєць (приблизно 4 яйця) Для крему: 150мл ягідного пюре 150гр.чорного шоколаду 350мл вершків від 33%
Для еклерів у воду додаємо масло, даємо закіпити, зменшити вогонь до мінмального, додати просіяне борошно, сіль, швидко заварити. Заварне тісто перекласти в іншу ємність, охолодити 10-15 хвилин. Додаємо по одному яйцю і починаємо вимішувати тісто до кремоподібного стану. Готове тісто відсаджуємо за допомогою кондитерського мішка. Випікаємо при 180С 20-25 хвилин, до золотистого кольору. Даємо повністю охолонути.
Наповнюємо тістечка кремом. За бажанням можна полити помадкою, глазур»»ю або присипати цукровою пудрою.
01.06.2017 |
Рівне-Ракурс №10 від 01.06.2017p. На головну сторінку |