Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №812 від 01.06.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Еклери

Еклери

На 24 тістечка приблизно 8 см: 135 г борошна 240 г води 85 г вершкового масла 1/4 ч.л. солі 240 мл яєць (приблизно 4 яйця) Для крему: 150мл ягідного пюре 150гр.чорного шоколаду 350мл вершків від 33%

Для крему пюре підігріваємо і протираємо через сито. 50мл вершків підігріваємо, додаємо шоколад, розмішуємо до однорідності, додаємо ягідне пюре. Даємо повністю охолодити. Залишок вершків збити до стійких пік (для солодкоїжок додаємо 75гр.цукрової пудри), додати шоколадну масу, акуратно все перемішати. Наповнити кондитерській мішок, тримати в холодильнику.

Для еклерів у воду додаємо масло, даємо закіпити, зменшити вогонь до мінмального, додати просіяне борошно, сіль, швидко заварити. Заварне тісто перекласти в іншу ємність, охолодити 10-15 хвилин. Додаємо по одному яйцю і починаємо вимішувати тісто до кремоподібного стану. Готове тісто відсаджуємо за допомогою кондитерського мішка. Випікаємо при 180С 20-25 хвилин, до золотистого кольору. Даємо повністю охолонути.

Наповнюємо тістечка кремом. За бажанням можна полити помадкою, глазур»»ю або присипати цукровою пудрою.

01.06.2017



Рівне-Ракурс №10 від 01.06.2017p. 
На головну сторінку