Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №813 від 08.06.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Представники підростаючого покоління студії «Квартал 95» поділилися своїми роздумами про майбутнє

Представники підростаючого покоління студії «Квартал 95» поділилися своїми роздумами про майбутнє

Для багатьох це перше міні-інтерв'ю в житті:

Саша Зеленська (12 років):

Я займаюся малюванням і вокалом, а ще ходжу на тайський бокс і теніс. У школі мої улюблені предмети – українська мова, інформатика і англійська з носіями з Канади. Я закінчую 6 клас, і нижче 9 балів рідко отримую, тобто я – хорошистка. В майбутньому я хочу розвинути свої здібності в сфері малювання і стати, наприклад, модельєром. Батьки мене підтримують в цьому, головне для них – щоб я отримувала задоволення від роботи. На сцені, як тато, я себе не бачу, а ось за лаштунками знаходиться, як мама, цілком. З іншими «квартальскімі» дітьми ми бачимося не часто, але дружимо між собою. Найчастіше я спілкуюся з Мішею Пікаловим і Машею Кравець. Незважаючи на те, що тато часто виїжджає на гастролі, ми багато часу проводимо разом. Я не комплексую, що я дочка Зеленського, і в школі всі звикли до мого прізвища. Але іноді все-таки набридає, коли тата зупиняють на вулиці, коли ми разом гуляємо, або коли до мене підходять діти з молодших класів з проханням зробити селфі.

Варя Кошова (9 років):

Я захоплююся танцями, вокалом і музикою, ходжу на всілякі гуртки. У майбутньому хочу стати актрисою і співачкою, яка вміє все! Хочу вже сама заробляти гроші і забезпечувати сім'ю. Нещодавно я брала участь в конкурсі, де отримала Гран-прі. Я співала пісню Джамали «1944». Це моя улюблена співачка, я хочу бути на неї схожа. Батьки мене у всьому підтримують, а тато, незважаючи на свою зайнятість, завжди приділяє мені час. Ось днями ходили разом в кіно. У школі і на вулиці мене іноді впізнають, просять сфотографуватися. Я реагую на це спокійно, мені це навіть приємно.

Петя Казанін (7 років):

Я закінчив перший клас. Який у мене улюблений предмет? Напевно, перерва. Ще я ходжу в театральний гурток, мені це дуже подобається. У майбутньому хочу виступати на сцені, як тато.

Андрій Корявченков (10 років): 

Мої улюблені предмети в школі – математика, фізкультура, образотворче мистецтво і праця. Середні бали – 10 і 11. Ще я ходжу на плавання і футбол. Раніше я хотів стати поліцейським, потім пожежником, а зараз я хочу бути добрим мером і знизити ціни на продукти. Батьки мене в цьому підтримують. Те, що тата впізнають на вулиці, мені подобається, а в моїй школі навіть є його фанати.

Миша Пікалов (11 років): 

Мій улюблений предмет – математика, але стати я хочу або футболістом, або актором. Моя улюблена команда – Динамо (Київ), а з іноземних – Реал (Мадрид). З татом ми часто граємо в футбол і обговорюємо абсолютно різні теми. Він – мій найкращий друг і у всьому мене підтримує.

Ліза Жидкова (12років):

Мене всі питають, ким я хочу бути в майбутньому, але я поки не вирішила. У школі мені подобаються математика, біологія та працю. 6-й клас я закінчила з відзнакою. Я ходжу в гурток, де ми робимо різні хімічні і фізичні досліди, а ще я люблю знімати відео для блогів. Батьки мені це не забороняють робити, тим більше я зареєстрована під псевдонімами, а не під моїм справжнім ім’ям.

08.06.2017Прес-служба 95 кварталу



Рівне-Ракурс №10 від 08.06.2017p. 
На головну сторінку