№813 від 08.06.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 8 штук: 1 ст.теплої води дрібка солі близько 500г борошна Для начинки: 400г зелені (шпинат, щавель, кінза, петрушка, кріп, черемша але обов»язково має бути суміш) 100г зеленої цибулі 200г розсольного сиру (моцарела, бринза, адигейській)
Для начинки зелень миємо, сушимо (краще за допомогою центрифуги). Зелену цибулю підсмажуємо до появи аромату, буквально кілька хвилин, додаємо зелень, солимо і за 2-3 хвилини вимикаємо вогонь. Даємо трохи охолонути і додаємо натертий сир.
Далі все як для чебуреків: розкатали тісто, виклали начинку і обсмажуємо. І ось тут пішли відмінності – смажимо на сухій сковорідці до появи коричневих плямок, готові кутаби змазуємо розтопленим маслом.
08.06.2017 |
Рівне-Ракурс №10 від 08.06.2017p. На головну сторінку |