Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №814 від 15.06.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс мандрівника

Rivne.travel – офіційний туристичний сайт Рівненщини

Rivne.travel – офіційний туристичний сайт Рівненщини

На Рівненщині запрацював офіційний туристичний сайт «Рівненщина туристична» -

http://rivne.travel/ua

Презентація порталу відбулася на засіданні обласної туристичної ради під керівництвом голови Рівненської облдержадміністрації Олексія Муляренка.

«Відкриття сайту «Рівненщина туристична» - черговий етап у промоції області. Це своєрідна площадка, де буде зібрана актуальна та повна інформація, необхідна для туристів і гостей Рівненщини. Отож наступне наше завдання – подальше наповнення сайту, його постійне оновлення та розкрутка», – зазначив Олексій Муляренко.

Сайт доступний двома мовами – українською та англійською.

На головній сторінці розміщені банери туристичних об’єктів Рівненщини, які є візитівкою області. Є інформаційна довідка про об’єкт, графік його роботи та GPS-координати. До уваги мандрівників – анонси туристичних подій та відеоролик «Рівненщина туристична».

Портал має 5 основних розділів: «Про Рівненщину», «Довідка», «Туристичні об’єкти», «Туристична інформація» та «Як подорожувати».

На сайті мандрівникам пропонують відпочинок на вибір – активний, історичний, релігійний, екологічний чи етнічний. У рубриках «Проживання», «Харчування», «Транспорт», «Відпочинок» і «Медицина» відображені карти розміщення об’єктів.

Сайт постійно оновлюватиметься актуальною туристичною інформацією про нові туристичні маршрути, об›єкти культурної спадщини, заклади відпочинку та зеленого туризму, мистецькі події на Рівненщині.

Також доповнюватимуться рубрики щодо складових туризму: місця проживання та харчування, інформація про транспорт і медицину.

15.06.2017



Рівне-Ракурс №10 від 15.06.2017p. 
На головну сторінку