Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №814 від 15.06.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Скони

Скони

350 гр. борошна 85 гр. смальцю 200 мл молока 4 ст.л. цукру 1/2 ч.л. солі 1 ч.л. розпушувача (неповна)

Борошно з розпушувачем просіюємо в миску додаємо цукор, сіль перемішуємо. Додаємо холодний смалець і перетираємо суміш на крихти. Додаємо холодне молоко і замішуємо тісто. Але не треба зайвих зусиль – тісто має бути грубим. Викладаємо тісто на стіл і руками формуємо пласт товщиною 2-2,5 см. Нарізаємо довільно, краще трикутниками, щоб не лишалося обрізків. Викладаємо на деко, нічим не змазуємо, випікаємо при 200С 20-25 хвилин до золотистого кольору.
15.06.2017



Рівне-Ракурс №10 від 15.06.2017p. 
На головну сторінку