№815 від 22.06.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
0,5кг салаки 400 мл води 1 ст.л солі 1 ч.л цукру 1 шт цибулі 2 шт лаврового листя 2 ст.л оцту 5 шт перцю горошком 1 ст.л олії
Рибу миємо, потрошимо, ще раз промиваємо.
Коли маринад охолоне додаємо оцет і олії, закладаємо рибу. Ставимо в холодильник на 12-24 години (я люблю малосольну рибу, тому тримаємо в маринаді тільки ніч, але це треба пробувати). Далі викладаємо рибу в банку перешаровуючі її з цибулею, заливаємо нерафінованою олією.
Більше цікавих рецептів та корисної інформації шукайте на сайті PIKA.RV.UA
22.06.2017 |
Рівне-Ракурс №10 від 22.06.2017p. На головну сторінку |