Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №815 від 22.06.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Маринована салака

Маринована салака

0,5кг салаки 400 мл води 1 ст.л солі 1 ч.л цукру 1 шт цибулі 2 шт лаврового листя 2 ст.л оцту 5 шт перцю горошком 1 ст.л олії

В каструлі воду з цукром і сіллю доводимо до кипіння, додаємо лаврушку, перець знімаємо з вогню. Переливаємо в ємкість для маринування, додаємо до гарячого маринаду цибулю, порізану тоненькими кільцями. Якщо ви любите мариновану цибульку, то сміливо беріть дві штучки – вона виходить дуже смачна.

Рибу миємо, потрошимо, ще раз промиваємо.

Коли маринад охолоне додаємо оцет і олії, закладаємо рибу. Ставимо в холодильник на 12-24 години (я люблю малосольну рибу, тому тримаємо в маринаді тільки ніч, але це треба пробувати). Далі викладаємо рибу в банку перешаровуючі її з цибулею, заливаємо нерафінованою олією.

Більше цікавих рецептів та корисної інформації шукайте на сайті PIKA.RV.UA

22.06.2017



Рівне-Ракурс №10 від 22.06.2017p. 
На головну сторінку