|
№816 від 29.06.2017p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Спочатку варимо молочний сироп: крохмал заливаємо невеликою кількістю холодного молока, розмішуємо. Залишок молока, цукор, сухе молоко доводимо до кипіння. Додаємо крохмал, варимо до запустіння. Переливаємо в миску (якщо є грудочки, то проціджуємо), накриваємо плівкою «в контакт», повністю охолоджуємо. Вершки збиваємо до пишності, додаємо наш сироп, переливаємо в ємність, яку ставимо в морозилку мінімум на 4 години. Перед подачею даємо відпочити при кімнатній температурі 10-15 хвилин, щоб було зручніше формувати кульки.