Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №816 від 29.06.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Молоді «Електроніки» визначали з-поміж себе найкращих спортсменів

Вже традиційно з початком літніх канікул на Рівненщині розпочинаються заходи в рамках фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період та заходів в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» у Рівненській області.

Організацією таких заходів займається комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. Черговим місцем проведення фестивалю став дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Електронік-Рівне», який знаходиться в селі Кустин Рівненського району.

Діти, які відпочивали тут раніше, вже мали можливість взяти участь в «Розминках від чемпіона», «Фестивалях здорового способу життя», проекті «Do like Olympians», та багатьох інших заходах, які направлені на фізичний розвиток і знайомство зі світом олімпійського руху. Цього разу для школярів, які оздоровлюються в таборі, була підготована програма з 5 командних естафет та 4 індивідуальних конкурсів.

Протягом всіх стартів учасники команд намагалися підтримувати один одного і допомагати тим, хто трішки відставав. В загальному підсумку, це дозволило майже всім колективам показати хороші результати. Але переможець може бути тільки один. Цього разу найкраще виступила команда четвертого загону, яка й тріумфувала за підрахунками результатів всіх естафет. Срібні нагороди дісталися команді восьмого загону, а бронзу вибороли діти з першого.

В спортивних конкурсах визначався лише одноосібний переможець. Учасники другого загону перемогли одразу в двох з них. Лагода Ліза стала найкращою в конкурсі «Гімнастичний», під час якого вона найкраще зуміла впоратися з багатьма гімнастичними обручами, та Буковський Микола, котрий переміг в конкурсі «Володар м’яча», де потрібно було якомога довше утримувати «шкіряного» в повітрі. З восьмого загону відзначився Васянович Валентин, котрий не мав рівних в конкурсі, де потрібно було влучати кільцями на спеціальні конуси, а Сичінській Юлі, з першого загону, найкраще вдалося впоратися з володінням скакалкою.

По завершенню заходу організатори надали сувеніри усім учасникам «Олімпійського літа», крім того, представники команди-переможця, команд-призерів естафет і переможці конкурсів були відзначені дипломами та призами.

29.06.2017



Рівне-Ракурс №10 від 29.06.2017p. 
На головну сторінку