Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №817 від 06.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

ЮРІЙ ВІРТ: «Хочемо, щоб усі футболісти вийшли на один функціональний рівень»

ЮРІЙ ВІРТ: «Хочемо, щоб усі футболісти вийшли на один функціональний рівень»

Три перемоги у трьох контрольних матчах. Такий проміжний результат продемонстрували футболісти рівненського «Вереса» за час першого навчально-тренувального збору, що завершився у селищі Славське на Львівщині. Про свої враження від зборів та новачків команди розповів головний тренер Юрій Вірт:

- Юрію Миколайовичу, чи можна говорити, що перший збір пройшов за планом і підготовка була справді якісною?

- Загалом, усе заплановане ми виконали. Декілька днів у нас частково випали через негоду. Але вцілому збором задоволені. До старту у чемпіонаті готуємося за планом.

- Які задачі стояли конкретно перед тренерським штабом і чи усі їх виконали?

- На першому зборі було багато новачків. Переглянули багатьох виконавців. Хочемо, щоб усі хлопці, які нам підійшли – вийшли на один рівень. Тому багато працювали над функціональною підготовкою і фізичним станом.

Потрібно покращувати командну гру і взаємодію на полі. Але в нас ще є час для цього. Повинні ще більш плідно попрацювати і на другому зборі.

- Як оцінюєте наявне кадрове поповнення: братів Євгена та Геннадія Пасічів, Сергія Сімініна, Олександра Бандуру, Романа Карасюка?

- Дуже задоволений, що команду поповнили виконавці такого рівня. Вони мали й інші пропозиції, значно привабливіші у фінансовому плані. Ми довго розмовляли і зрештою вони стали частиною саме нашої команди. Це футболісти високого рівня. Я радий, що вони гратимуть за «Верес».

- Продовжуючи тему селекції. Які ще позиції потребують підсилення?

- Шукаємо нападників. Крім того, хотілося б підписати ще одного якісного виконавця в опорну зону.

- На першому зборі «Верес» здобув три перемоги у трьох матчах. Чи свідчить це про силу, чи потенціал команди?

- Результат на цьому етапі підготовки – неважливий. Головне, аби команда розуміла і виконувала завдання на гру, які ставить тренерський штаб. Тому, якби ми програвали на зборах, чи грали б унічию – це не було б трагедією. Особисто в мене до хлопців було багато зауважень по грі. Особливо у матчі проти «Руха». Сьогоднішня гра («Верес» - «Зірка» - 5:1) продемонструвала, що певні зрушення вже є. Сподіваюся, що лише додаватимемо у майбутньому.

- Коли стартує другий збір і де його проведете?

- Зараз команда отримає два дні вихідних. Знову зберемося вранці 5-го липня. Другий тренувальний збір проведемо у Винниках, неподалік Львова. Працюватимемо в режимі дворазових тренувань. Триватиме підготовка орієнтовно до 14-го липня.

06.07.2017Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 06.07.2017p. 
На головну сторінку