Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №818 від 13.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Володимир Хомко - обговорив питання інтелектуальної власності

4 липня 2017 року відбулася зустріч міського голови Рівного Володимира Хомка з Директором департаменту країн з перехідною та розвинутою економікою Всесвітньої організації інтелектуальної власності паном Міхалом Швантнером (м. Женева, Швейцарія), який завітав до Рівного з робочим візитом та Ректором Київського університету права НАН України Юрієм Бошицьким.

Зокрема, обговорили питання подальшої співпраці з зацікавленими представниками наукових та громадських кіл з метою зміцнення міжнародного та міжрегіонального співробітництва в сфері інтелектуальної власності.

Юрій Бошицький Ректор Київського університету права НАН України:

«Надзвичайно продуктивна зустріч сьогодні відбулася з мером міста паном Володимиром Хомком, яка черговий раз підкреслила, що приємно співпрацювати із міською адміністрацією, дуже швидко вирішуються питання. Ми проінформували пана мера про те, що Київський університет права НАН України вперше в Україні проводить надзвичайно потужний міжнародний семінар за участю представників Швейцарії, Ізраїлю,Словаччини, Білорусії та Азербайджану на якому будуть підніматися питання щодо охорони та захисту інтелектуальної власності. Враховуючи, що на базі Рівненського інституту Київського університету права в цьому році ми відкрили консультативний центр Всесвітньої організації інтелектуальної власності, то пан Міхал Швантнер, який є почесним доктором КУП НАНУ і сьогодні, на моє запрошення, є гостем Рівненщини, і який вже багато років очолює Департамент країн з перехідною та розвинутою економікою Всесвітньої організації інтелектуальної власності(Женева, Швейцарія) запропонував провести у 2018 році в Рівному міжнародний семінар.

13.07.2017



Рівне-Ракурс №10 від 13.07.2017p. 
На головну сторінку