|
№818 від 13.07.2017p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Ракурс розваг

Салат з серця
На 4 порції:
500гр. вареного серця (свиняче, теляче)
1 морква
1 цибуля
100гр. свіжого зеленого горошку
2 маринованих огірочка
100гр. домашнього майонезу
100гр. йогурту
Все просто, єдиний момент, який затримує весь процес – це варка серця. Отже, відварили серце, охолодили, порізали соломкою. Цибулю порізали чверть кільцями, моркву натерли, заморожений горошком обдати кип»ятком, огірки порізати кубиками. Йогурт змішати з домашнім майонезом (можна і з магазинним, 100гр. великої ролі не зіграють). Все скласти в миску, змішати. Подавати можна відразу.