Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №818 від 13.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Спортивне свято в «Країні мрій»

Спортивне свято в «Країні мрій»

В селі Межиріч, яке розташоване в Дермансько-Острозькому національному природному парку знаходиться справжня «Країна мрій». Саме таку назву має дитячий санаторно-оздоровчий комплекс, котрий раніше називався «Корчагінець». Зараз тут відпочивають та оздоровлюються школярі зі всієї України.

Але який же відпочинок в такому юному віці без спортивно-масових заходів? Це розуміють і працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Цього разу вони підготували для тутешніх дітей дуже об’ємну і насичену програму спортивних конкурсів. Напередодні, кожен з 11 загонів сформував свою команду, яка боролася за призи. І «Фенікси», і «Морські котики», і навіть «Маленькі патріоти» не шкодуючи сил боролися за кожен заліковий бал, але всіх їх випередила команда «Молодь України». В кожній з п’яти командних естафет вони жодного разу не посідали місце нижче другого, що дозволило всім колективом з легкістю зійти на найвищу сходинку п’єдесталу перемоги.

Також відбулися й індивідуальні змагання між молодими спортсменами. Тут всі демонстрували дуже хороші результати, а особливо відзначився Бізюк Артем з загону №9, котрий зумів жонглювати футбольним м’ячем понад хвилину, використовуючи при цьому лише ноги. За такі досягнення, він та інші переможці і призери змагань отримали дипломи і призи від Відділення НОК України в Рівненській області.

13.07.2017



Рівне-Ракурс №10 від 13.07.2017p. 
На головну сторінку