Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №819 від 20.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Тирольський пиріг

Тирольський пиріг

На форму 24см: Брауні: 125 г гіркого шоколаду 70%; 65 г масла; 1 яйце; 60 г цукру; дрібка солі; 10 г ароматного алкоголю; 65 г борошна; 1,5 г розпушувача Ванільний крем «Муслін»: 220 мл молока; 100 г цукру; 1 ст.л. ванільного цукру; 1 яйце; 100 г масла; 2 ст.л. борошна Вишневий гель: 300 г вишні; 100 г цукру; 3 ст.л. води; 1 ст.л. кукурузного крохмалу.

Спочатку раджу готувати вишню і крем, оскільки вони мають абсолютно холодними.

Для вишневого гелю вишню перемішати з цукром, довести до кипіння. Крохмал розвести у воді і додати до вишні. Варити до загустіння, повністю охолодити, а тоді поставити в холодильник.

Для крему цукор і ванільний цукор перемішати з борошном, тоненькою цівочкою влити молоко, додати яйце, варити до запустіння постійно помішуючи. Перелити в іншу миску, закрити плівкою в дотик, охолодити. Масло збити до пухкого стану, додати крем, ще раз збити.

Для брауні шоколад розтопити з маслом, додати жовток і алкоголь, перемішати, додати борошно і розпушувач. Білок збити до стійких пік, акуратно ввести в шоколадну суміш. Викласти у форму і випікати 180С 20 хвилин. Готовий пиріг повністю охолодити.

Брауні викладаємо на тарілку, на нього викладаємо весь крем, розрівнюємо, на крем викладаємо вишню. Пиріг ставимо в холодильник не менше ніж на 2 години. Нарізаємо і подаємо.

20.07.2017



Рівне-Ракурс №10 від 20.07.2017p. 
На головну сторінку