Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №819 від 20.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Наше сало йшло до Білорусі...

Наше сало йшло до Білорусі...

Прикордонні оперативно-розшукові підрозділи в межах відділу «Дубровиця» Луцького загону викрили спробу місцевих жителів незаконно перемістити м’ясопродукцію через українсько-білоруський кордон.

Так, 17 липня близько опівночі, відпрацьовуючи наявну інформацію про можливу протиправну діяльність, оперативники спільно з дільничним інспектором прикордонної служби виявили рух гужової повозки, завантаженої мішками, в бік державного рубежу. Помітивши охоронців кордону, погонич кинув коня з підводою у лісі та вдався до втечі, скориставшись темрявою. Водночас інший прикордонний патруль виявив мікроавтобус, який на великій швидкості рухався від кордону. При спробі його зупинити, водій автомобіля не виконував вимоги правоохоронців та небезпечно маневруючи, підрізав прикордонників і створював аварійну ситуацію. Згодом правопорушників було блоковано службовим автомобілем та затримано. Водій і пасажир виявились 30 та 32-річними жителями прикордонного села Жадень Дубровицького району Рівненської області та, скоріш за все, саме вони привезли мішки в прикордоння та перевантажували на підводу для «тихого» порушення кордону.

На місці виявлення правопорушення правоохоронці виявили 22 мішки з салом. Триває пошук особи, що зникла з місця затримання. Стосовно водія та пасажира автомобіля складені протоколи про притягнення їх до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму та злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду. Крім цього, до районного відділу Нацполіції направлено повідомлення стосовно водія транспортного засобу про вчинення ним кримінального правопорушення за ст. 342 КК України «Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві».

20.07.2017



Рівне-Ракурс №10 від 20.07.2017p. 
На головну сторінку