Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №820 від 27.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Здолбунів вибухнув… водою та фарбами

Здолбунів вибухнув… водою та фарбами

Так неочікувано в кінці липня у наші здолбунівські краї прийшла літня спека. Громадська організація «ЗЕОН» довго не думаючи вирішила провести традиційну вже для здолбунівчан Водну битву.

Цьогоріч, 21 липня, у Водної битви ювілей – 5й рік поспіль жителі Здолбунова об’єднуються з метою мокро та весело провести час на свіжому повітрі. І сюрпризом для відвідувачів Гідропарку стали фарби холі, які зробили свято невимовно яскравим!

«Сьогодні у міському гідропарку відбулась водна битва і холі фeст. Цe було щось нeймовірнe, усe кольоровe, грає музика, хто купається, хто просто обливається водою. Особисто я йшла просто на холі, надіючись, що залишусь сухою. Та, як кажуть, надія вмирає останньою :) Алe нe жалкую, що, після того як мeнe занeсли у річку, промокла наскрізь. Всe стало тільки цікавішe, всі ввійшли в азарт і нe дужe то і було важливо знаєш ти цю людину чи ні – усі просто відривались осипаючи один одного фарбою. Я дякую ЗЕОНу і ЗEлeному газОНу, який дав нам таку можливість і організовує такe свято для здолбунівчан вжe 5 рік поспіль. Всe було дужe класно! Дужe важко eмоції описати словами)) Ті хто нe прийшли зробили вeлику помилку»,- кажуть учасники свята.

Це дійсно було драйвово, адже люди від малого до великого поринули в атмосферу літньої безтурботності. Діти будь якого віку були зайняті. Старші обсипались фарбами і обливали все навкруги, а малеча скакали на безкоштовному батуті та носились з надувними кульками від депутата Владислава Сухляка.

Святкування не було б настільки яскравим без фінансової допомоги Володимира Ковальчука. Саме завдяки йому у нас є банер «ЗЕлений газОН», на фоні якого виходили такі яскраві фото, та ціна на холі-фарби була максимально низькою.

Величезна подяка Олексію Козачку за розробку банеру, афіш, і взагалі будь-яких друкованих матеріалів для проекту ЗЕлений газОН. Дякуємо Максиму Федорчуку, людині, яка професійно виконує свою роботу, за яскраві фото (повний фотозвіт буде згодом :). Подяка летить магазину «Меблі», що знаходиться у Здолбунові на вулиці І.Мазепи 9, та«Світ дверей» (вул. І. Полуботка 9) за матеріальну та фінансову підтримку.

А ще свято не вдалось би без музичної підтримки Назара Бондарчука, Андрія Шиманського, та генератора Юрія Шменделя, що забезпечив звучання тієї самої музики.

27.07.2017zdolbunivcity.net



Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2017p. 
На головну сторінку