Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №820 від 27.07.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Пікулі

Пікулі

Закусочні огірочки – пікулі, ідеальні до гамбургерів, бургерів, звісно домашніх, та й до наших бутербродів теж підійдуть прекрасно, особливо такі огірочки не пропустять чоловіки і всі прихильники пікантних смаків. А ще смачний спосіб утилізації великих огірків.

На 3 банки по 0,5л:

1 кг огірків

2 великі цибулини

3ст.л. солі крупного помолу «під ніж»

2ст. оцту яблучного (можна взяти звичайний, але 6% і хорошого виробника)

2ст.цукру

2ст.л. насіння білої гірчиці

1/2ч.л. куркуми

1/2ч.л. перцю чорного горошком

2ч.л. насіння селери (за бажанням)

Огірки промити, нарізати товстенькими кільцями, 0,5см. Так само порізати цибулю, перемішати з сіллю, накрити тарілкою, поставити зверху якійсь вантаж і залишити на 3 години. Овочі промити від солі і дати збігти зайвій воді.

В каструлі додаємо цукор, оцет, куркуму, гірчицю та перець, доводимо до кипіння. Закладаємо огірки з цибулею і даємо закипіти. Тримаємо 2-3 хвилини і викладаємо в стерилізовані банки, закриваємо кришками, перевертаємо, накриваємо ковдрою і даємо повністю охолонути.

Пікулі готові до вживання за місяць

Більше смачних рецептів та цікавої інформації завжди можна знайти на сайті PIKA.RV.UA

27.07.2017



Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2017p. 
На головну сторінку