№820 від 27.07.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
Закусочні огірочки – пікулі, ідеальні до гамбургерів, бургерів, звісно домашніх, та й до наших бутербродів теж підійдуть прекрасно, особливо такі огірочки не пропустять чоловіки і всі прихильники пікантних смаків. А ще смачний спосіб утилізації великих огірків.
1 кг огірків
2 великі цибулини
3ст.л. солі крупного помолу «під ніж»
2ст. оцту яблучного (можна взяти звичайний, але 6% і хорошого виробника)
2ст.цукру
2ст.л. насіння білої гірчиці
1/2ч.л. куркуми
1/2ч.л. перцю чорного горошком
2ч.л. насіння селери (за бажанням)
Огірки промити, нарізати товстенькими кільцями, 0,5см. Так само порізати цибулю, перемішати з сіллю, накрити тарілкою, поставити зверху якійсь вантаж і залишити на 3 години. Овочі промити від солі і дати збігти зайвій воді.
В каструлі додаємо цукор, оцет, куркуму, гірчицю та перець, доводимо до кипіння. Закладаємо огірки з цибулею і даємо закипіти. Тримаємо 2-3 хвилини і викладаємо в стерилізовані банки, закриваємо кришками, перевертаємо, накриваємо ковдрою і даємо повністю охолонути.
Пікулі готові до вживання за місяць
Більше смачних рецептів та цікавої інформації завжди можна знайти на сайті PIKA.RV.UA
27.07.2017 |
Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2017p. На головну сторінку |